Guvernanţă Corporativă

https://stanleybetcapital.ro/wp-content/uploads/2022/02/title-underline.webp
Simbol: SBET24
ISIN: ROBJ9O1B1127
Tip: Obligatiuni
Segment: SMT
Categorie: Bonds-SMT
Stare: Tranzactionabila

StanleyBet Capital a încheiat cu succes plasarea privată a obligațiunilor în August 2021, la valoarea maximă propusă de 19,8 milioane lei, obligațiuni emise cu o scadență de 36 de luni și o dobândă anuală fixă ​​de 10%, de plătit semestrial, scadența fiind în 2024.

În acest proces, StanleyBet Capital a fost asistat de Goldring în calitate de consultant autorizat de Bursa de Valori București, o companie cu o prezență pe piața financiară românească de peste 22 de ani.

StanleyBet Capital a realizat în primul trimestru al anului 2022 listarea obligațiunilor emise la Bursa de Valori București, admise la tranzactionare incepand cu data de 4.02.2022.

Intermediar listare

Goldring SRL
www.goldring.ro

Despre noi

22 de ani de servicii pentru Piața Românească de capital

Avem o experiență pe piața de capital de peste 20 de ani și o contribuție activă în cadrul acesteia fiind cunoscuți pentru:

  • Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB pe segmentul de acțiuni în cadrul galei Performerii anului 2020 organizate de Bursa de Valori București
  • Premiul pentru inovație în industria de brokeraj în 2019 în cadrul Ceremoniei de premiere a performanțelor de pe piața de capital organizate de Bursa de Valori București
  • Premiul obținut cu ocazia inaugurării anului bursier 2018 pentru “Intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti la BVB”.
  • Premiul aniversar “România 100” pentru contribuţia la dezvoltarea activităţii de brokeraj acordat de Asociaţia Brokerilor în decembrie 2018
  • Susţinători ai Invest Club (Clubul Investitorilor) la nivel zonal (Tg. Mureş) începând cu anul 2015 prin participarea şi implicarea în organizarea de întâlniri.
  • Consultant autorizat AeRO (2015)

În ultimii ani, suntem cunoscuți pentru  activitatea în materie de consultanță și asistență integrată privind: Listări pe piața de capital, Servicii de guvernanță corporativă, Operațiuni pe piața de capital (majorări de capital, oferte publice, programe de răscumpărare/stabilizare, etc.).

Auditor

Companiile din grup sunt auditate de Moore, https://www.moore.ro/about-us

Moore Assurance & Advisory este o firmă membră independentă a Moore Global, unul dintre liderii mondiali ai firmelor care furnizează servicii de contabilitate, audit și consultanță în management. Moore Stephens Assurance & Advisory are birouri în România și Republica Moldova.

Scopul nostru este de a contribui la crearea unui mediu de afaceri sănătos și de a fi recunoscuți ca una dintre cele mai de încredere firme de servicii profesionale din România și Republica Moldova, oferind soluții de afaceri personalizate la cele mai înalte standarde internaționale.

Suntem o familie globală de 30.000 de profesioniști din 260 de firme independente care lucrează în peste 100 de țări. Împreună, colaborăm pentru a ne ajuta clienții cu soluții eficiente, practice și îndrumări strategice

©Stanleybet Capital – Toate drepturile rezervate!

©Stanleybet Capital – Toate drepturile rezervate!